torsdag 18. september 2014

Framme i storbyen

18. august 2014

Namaste, hallo kjære lesere.

Gjett hvor vi befinner oss i dette sekund?
Sittende i en indisk, idyllisk park ved siden av vårt nye universitet. Navnet på skolen er Ambedkar University Delhi, og beliggenheten er fantastisk. Vi er studenter fra UIO, universitetet i Oslo og er klare for et år i storbyen.
Rett ved skolen har vi både tog- og bussstasjon, men det er ikke akkurat Ruter-faktor på kollektivtransporten her. I en by med 18 millioner mennesker, kan man si det er passe fult på hver buss, og ikke nok med det, temperaturen ligger mellom 26-34 grader. Så været er veldig fuktig, og 173 mm i gjennomsnitt med regn skylles ned denne måneden. Akkurat nå savner vi sensommeren i Oslo.
Skoleområdet er veldig stort, så det er lett å rote seg bort. Heldigvis er folk veldig hyggelige her, så ved hjelp av lærere, andre studenter og flere kart har vi funnet ut av det viktigste. Vi gleder oss til å komme i gang med studiene, selv om det kan bli tungt å henge med når all undervisning er på engelsk.
Sammen skal vi: Johanna, Elisabeth, Synne og Michael, utforske byen og studere sosialantropologi. Vi kommer til å oppdatere dere, med opplevelser og temaer knyttet til kultur og samfunnsstrukturer. Altså hvordan menneskene lever her i India.

Ta en titt på linken om dere vil se hjemmesiden til skolen http://www.aud.ac.in/
Under ser du logoen til skolen, som handler om hvordan du kan strekke deg mot himmelen. Det er et bodhi-tre, som er et Buddhistisk symbol, og skal symbolisere opplysning. Er vi klare for å strekke oss mot himmel og ta inn all kunnskap? JA, du kan allerede se oss sitte klare i klasserommet på bildet under.
-J.E.M.S


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar